ALG TECH Diğer Hizmetleri Nelerdir?

2021-05-17
ALG TECH Kaliteli Hizmet Sunar!
 
ALG Tech kaliteli hizmet sunar ve önceliği müşteri memnuniyetidir. Telefon ve elektronik tamir hizmeti veren firma da karşılaşılan tüm sorunlara çözüm ile yaklaşılır. Çağımıza ayak uyduran yapısı ve sürekli teknolojiyi takından takip eden firmamız dijital alanda öncü olmayı sürdürmüştür. ALG Tech kapsamında; sıfır telefonlar, ikinci el telefon modelleri ve sıfırlanmış telefon satışı yapılmaktadır. Eskimiş, hasar görmüş, tamiri zor gözüken telefonlar yenilenir onarılıp bakımı yapıldıktan sonra satışa sunulur. Fiyatlar diğer firmalara nazaran daha düşüktür ve kullanıcıya kolay alım fırsatı sağlar.
 
Telefon Tamiri Yapılıyor mu?
 
ALG Tech kapsamında tüm cihazların tamiri ve bakımı yapılmaktadır. Bozulmuş, hasar görmüş telefonların sorunları belirlenir ve ardından tamiri tamamlanır. Tüm telefonlar modellerinin bakımı vardır, uzman kişiler ve teknik kadro ile yapılır ve yapımı sağlanır. Bünyemizde yaklaşık 100 kişi çalışmaktadır. Tüm çalışma arkadaşlarımız işinde başarılı ve teknik kapasitesi yüksek insanlardır. Hiçbir cihaz çözüme ulaşmadan satışa sunulmaz.
 
ALG Tech’de Telefon Aksesuar Satışı var mı?
 
Sitemizde telefon satışının yanında aksesuar satışı da bulunmaktadır. Birçok telefon modeli için aksesuar ve gerekli envanterlerin satışı vardır. Hemen hemen her telefon markasının; kulaklığını, şarj aletini ve telefon kılıflarını ve kırılmaz cam gibi aksesuarları bulabilirsiniz.
 
 
Garanti Hizmeti var mı?
 
Bünyemizden satın aldığınız tüm ürünlerde 14 gün içerisinde çıkabilecek fabrikasyon arızalarına karşı ücretsiz olarak değişim hizmeti sağlanmaktadır. İncelemekte olduğunuz ürün yenilenmiş cep telefonun garanti süresi 12 ay olmakla birlikte, servise gönderildiğinde en az 2 iş günü içerisinde arızası giderilip tarafınıza kargo ile gönderilmektedir. 21 iş günü içerisinde sorunu giderilemeyen cihazlar, değişim yapılmaktadır. Aynı sorunu 3 defa tekrarlaması durumumda da değişim yapılmaktadır. Servise yapacağınız kargo gönderimleri için anlaşma kodu istemeniz gerekmektedir. Gönderilerinin anlaşmalı firmamız ile göndermeniz gerekmektedir.
 
Ürünler Faturalı mı?
 
Alg Tech bünyesinden satın almış olduğunuz tüm sıfır, ikinci el ve outlet teşhir ürünleri sizlere faturalı olarak ulaştırılmaktadır. 3 iş günü içerisinde satın almış olduğunuz ürün size kargolanır ve kargolar ücretsizdir. Tüm ürünler garanti kapsamına alınır ve garanti süresi bitene kadar olumsuz durumlarda destek ve hizmet sağlanmaktadır.  Ürünlerin paket içeriği; Telefon, Sarj aleti ve kulaklıktan oluşmaktadır. Fatura ve garanti belgesi de yanında gönderilir.

Ek Hizmetler
 
  • 7/24 Online Destek
  • %100 Müşteri Memnuniyeti
  • 14 Gün içinde İade ve Değişim Hakkı